Zoeken naar door vrouw

Uw zoekactie voor door vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben opzoek naar een vrouw die grote zware borsten heeft en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Geileman 64 jaar Antwerpen - Duffel
Vrouw verwennen of kijken
Ik zou eens graag een vrouw verwennen beffen vingeren tepel zuigen evt safe neuken in bijzijn van haar man of kijken terwijl jullie neuken . Ik verplaats tot Max 30km rond Duffel en ben vrij op een dinsdag woensdag of donderdag namiddag rond 14u of zaterdag rond 10u . Graag ook een veilige plaats voor mijn fiets voorzien AUB ergens binnen of afgesloten tuin.  
mitch 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
intens genieten met drie
Hey, ik ben een normaal gebouwde man van 1,75m met groene ogen, sportief, 49 jaar jong en single. Ben op zoek naar een tof en aangenaam koppel (leeftijd tot …) waarbij de man het fijn vindt dat mevrouw verwend wordt, al dan niet samen met hem of onder zijn toeziend oog. Ben absoluut geen macho maar eerder het type dat ervan houdt om een vrouw te laten en te zien genieten. Respect en discretie draag ik hoog in het vaandel en verwacht dit ook van jullie. Vaste huisvriend mogelijk. Kan me altijd vrij maken en verplaats mij in gans Belgiê, ontvangen kan ook . Jouw interesse gewekt of wens jezelf een leuk voorstel te doen? Dan zie ik deze graag in mijn mailbox ...  

intens genieten met drie
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
zoek bi cuchold stel voor mm mv wie is real
Hallo ik 58/171/87 gbs niet behaard intiem kaal 17 cm. Ben op zoek naar een cuchold stel waar ik de vrouw verwen en man kijkt toe of de man verwen en vrouw kijkt toe in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? maar moet niet. Een spannende date. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen ook geil Kan niet ontvangen wel verplaatsen op een avond reactie met foto .Kusjes xxx  
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt) PS: Ik zoek geen relatie, ik heb al een hele goede. Mijn vrouw is van alles op de hoogte (contact ter verificatie is mogelijk).  

Op zoek naar een leuke date
Bert 48 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gentleman
Ik ben een zeer sportieve, nette man met klasse. Ben in zeer goede conditie (marathon loper). Ik heb donker bruine ogen, donker blonde haren, 1m71, slanke buikspieren, niet roker en gestudeerd. Ik hou van langdurige, plagerige , uitdagende, erotische sex. Ik heb het nodige respect voor dames, wees gerust. Bij jullie thuis? Of bij mij thuis in de jacuzzi buiten. Kan allemaal. Vrouw alleen of koppels. Of mensen die graag alleen kijken. Kan allemaal zonder druk. Als jullie vragen hebben, shoot. Geen taboes, ik antwoord op alles.. Hopelijk tot binnenkort!  

Gentleman
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
BigDick 24 jaar Limburg - Leopoldsburg
Gloryhole
Weet dat dit een heel specifiek zoekertje is, maar ik heb al een tijdje de fantasie om eens door een vrouw gepijpt te worden via een gloryhole. Zelf ben ik een jonge, slanke kerel (177/69) die heel stevig (21cm) geschapen is. Dus mochten jullie thuis een gloryhole hebben, laat dan gerust iets weten!  

Gloryhole
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10